Alla inlägg under januari 2009

Av Martina - 24 januari 2009 16:41

skrapar man inte vägarna, skivorna hoppar ju i bilen så att jag är mer eller mindre tvungen att lyssna på radio och eftersom rix inte längre är tillgängligt så måste jag lyssna på radioguld. Typiskt. Skjutsade mamma och Puffe till tåget i morse, dom ska åka till Thailand, men sååååå treeevligt för er, jag är inte alls bitter, lite värme är nog det enda som skulle hjälpa för min kropp just nu. Kanske en sista minuten på sportlovet, nån som hänger med? (och ja, jag är seriös)


Tja!

Av Martina - 23 januari 2009 17:11

och Ronica är inte så vanligt heller :) inga missförstånd där inte! haha

Av Martina - 23 januari 2009 13:56

...när folk som inte känner mig, läser min blogg och tolkar allt så fel? Tror ni t.ex att jag bara känner en Anna?


Anna Söderström är bara en vän och inget annat, umgås vi är det bara för att vi är vänner, övertolka inte så förbannat.


Nu är det fredag och jag ska hem och vila min nacke.



Av Martina - 23 januari 2009 07:48

...jag måste ha attacksovit från typ halv tio igår till två när jag vaknade som en knöl framför tv:n och inte fattade nånting, kravlade mig till sängen och fortsatte sova, skönt! Idag är det fredag och vi ska ha mys med barnen på jobbet, det är dom absolut mer än värda efter en tuff vecka. Ikväll ja då vet jag inte riktigt vad det blir men jag måste iaf säga hej! till mamma och Puffe som åker till Thailand imorgon, hmmm....borde man inte ha fått en biljett? Jag som till och med kan lite thai...saaaawateeee ;) Varför är det alltid så här: när mina föräldrar åker till thailand så blir jag kvar hemma...catrine! hehe


Nu: Morgonkaffe! (eller nu ljög jag för jag har redan druckit en kopp hemma men jag måste ju ta en kopp här också.)



Av Martina - 22 januari 2009 08:23

...en present!! Ett halsband med en DOMINO-bricka på! haha så snällt :) Passade ju som handen i handsken


Love!

Av Martina - 22 januari 2009 07:41

livet livet! tänk vad saker kan ändras snabbt och det är väl tur det? Klart att jag ska vara på jobbet, tack Anna för det du sa. jag brinner ju för det här och för dom här ungarna. Alternativ 1 känns inte längre ens som ett alternativ utan det är bara att tuta och köra...ehh...kanske inte hört det uttrycket sen jag jobbade på hemtjänsten men... Bara nacken kunde bli lite bättre också så skulle det vara som man säg i norrland " he´köng!"


Kaffe!!


och det har jag glömt att skriva, ni vet ju kaffediskussionen som varit med hur stora och många koppar man får ta på vilken rast osv..nu ska vi iaf få börja betala och det är ju helt rätt enligt mig.



igen: Kaffe!!

Av Martina - 20 januari 2009 21:14

livet livet? Ja vad fan är det bra för egentligen? Jag faller in i mina kompisars negativitetsbanor när det gäller att blogga. Nä jag orkar helt enkelt inte skriva om ditten och datten längre, så här är det: livet suger verkligen. Jag känner att jag inte klarar av att följa mina ambitioner på jobbet, verkligen inte. Idag har jag insett att hur mycket jag än försöker så kommer det inte att ske någon förändring och jag måste sluta att ge 100% till verksamheten för det utnyttjas har jag märkt. Det är så lågt. I övrigt så har jag idag ännu en gång bittert erfarit hur livet kan vara förjävligt- hur kan nåt som var så fint plötsligt verka helt jävla oväsentligt? För min skull...nä det känns inte rimligt, vore det för min skull så skulle det se helt annorlunda ut. Så hur ska man göra nu då? Kan bara se 2 alternativ: 1. lägga mig ner och sakta och stinkande självdö. 2. Försöka hitta ett sätt att må bra igen och hur det ska gå till vet inte jag. Ja vad säger ni? Känns fegt att gå direkt på alt. 1 känner jag men det är gränsfall...men borde för min heders skull satsa iaf ett par veckor på alt. 2, får se om under kan ske eller hur det är. När hoppet lämnar kroppen känns det tomt, kallt och hopplöst (antagligen därav uttrycket).

Av Martina - 19 januari 2009 20:57

...av all jävla liniment som jag känner mej mer eller mindre tvungen att dränka mig i :(


Har varit till sjukgymnasten idag och han bände och vred så vi får se hur det känns imorgon, jag hoppas på lite bättre. Borde åka och fylla på luft, i däcken alltså, för jag tror att dom är halvtomma eller nåt, känns lite jobbigt bara, dessutom får man oil on the fingers och det är inte så kul alla gånger. Kanske gör det när jag hämtar Tove så kanske HON kan göra det, aha! ibland är man inget pucko trots allt. 


Ikväll är det prison break också, gud så trött jag är på den serien, kan det inte bara ta slut nån gång? Ryktet om att det är sista säsongen som går nu har nått mina öron men jag litar inte riktigt på att det är så innan jag har sett det med egna ögon. Nu måste jag kila!


Trevlig kväll.


Ovido - Quiz & Flashcards