Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Martina - 2 januari 2009 16:14

...men säg mig vad är det för affär egentligen? Hur som helst så har jag varit där idag och struttat runt lite, hittade en del intressanta varor faktiskt eller mer blandningen av varor var det som roade mig mest. Vad sägs om en löv-blås mitt bland frysvarorna? Unikt är ju ett ord för det...


Jag handlade några saker. duschcreme. spaghetti. en hel mozzarellaost och en riven. Jag har också varit på stan en sväng. köpte där en t-shirt och en t-shirt till och ett paket alvedon, Nina tyckte att jag skulle köpa resorb (v?) istället men jag tror att det är mer effektivt mot bakfylla och jag vill ju lindra min förkylning så jag satsar på alvedon!


Igår upptäckte jag något intressant, nämligen att man kan köpa lotter på internet och skrapa dom direkt. Livsfarligt och livskul! man kan också spela yatzy och vinna pengar men mest förlorar man nog bara, det som skrämde mig mest var att man liksom laddar över pengar från sitt konto till den där sidan och sen har man en pott att spela för. Man kan som tur är, eller måste rättare sagt, bestämma en maxsumma a´vecka, det kändes betryggande och jag satt min på 100 spänn så jag blir iaf inte ruinerad.


Håll i hatten gott folk och glöm inte att rösta på LaGaylia imorgon!





Av Martina - 2 januari 2009 11:12

Är ju en bra lösning för att slå ihjäl massor av tid, som t.ex när man är sjuk och inte orkar göra många knop. Hyrde 2 filmer igår (hade tänkt att hyra fler men man fick inte det tydligen, på Ica), hur som helst så hyrde jag Batman the dark knight och Jiddra inte med Zohan. Helt otippade filmer men det var typ dom som såg bäst ut från sortimentet. Batman ordar jag inte så mycket om mer än att den helt klart var sevärd, om man nu gillar den typen av filmer. Zohan filmen däremot var överraskande underhållande, Adam Sandler som israelisk terroristbekämpare som smygflyr till USA för att bli frisör, ja ni hör ju själva, klart man måste se den!


Tja!

Ovido - Quiz & Flashcards