Alla inlägg under januari 2009

Av Martina - 18 januari 2009 14:57

Gud vad skönt det är med söndagar, när jag var yngre hade jag alltid söndagsångest men det har jag inte längre, nu tycker jag nästan att söndagar är den bästa dagen, inga måsten, ingen prestation att man måste hitta på nåt det är liksom helt ok att bara ligga i soffan, titta på tv, lösa korsord, äta godis och vila upp sig inför arbetsveckan som väntar. Sköööönt!


Imorgon är det fullt upp verkar det som, först jobbar jag såklart och det ska bli kul, tycker inte att det är ett dugg jobbigt att gå till jobbet, bara kul! För att jag har så underbara juvel-barn :) sen ska jag hämta Emma på dagis, sen får hon följa med mig till sjukgymnasten, efter det så måste vi ju äta nåt, kanske McDonalds? På kvällen ska jag hämta upp min kusin efter deras fotbollsmatch så får hon sova här, det blir lite sent att åka hem till Stöde. Så visst är det legitimt för mig att ta det väldigt lugnt idag? Kanske inte blir så mycket bloggat imorgon heller, men det där vet man ju aldrig förstås. 


Igår var jag på Skeppan en sväng men där var det rätt dött så det blev en snabb visit, annars var det mest oväntade igår att wells kör fick lämna körslaget. Trodde jag inte. 


Nu ropar soffan på mig igen! 


Ciao


1500

Av Martina - 16 januari 2009 23:14

...av släktens vandringspris i  bowling! Vem kunde tro det? Jag som är talanglös i bowlingskorna! En mycket trevlig kväll, det såg länge ut som att Tove hade den starkaste serien men då vaknade hon till, tantkroppen och dominerade ut allt motstånd! Ha! och medaljen var min...åtminstone tills nästa drabbning gått av stapeln :) Blev dessutom erbjuden en ordinarie plats på högerytter i Söråkers damlag (alltså INTE i bowling utan fotboll..) låter lockande men nää det går ju inte att börja igen och inte i Söråker. Tack för visat intresse iaf och jag hör av mig om jag blir för sugen! (vilket händer en gång varje år och det är på vårkanten så det är väl dax snart) Jag är förövrigt fruktansvärt sugen att lägga ut en bild här där jag biter i min medalj men jag ska avstå det faktiskt, för Toves skull hahaha! det finns ingen som är roligare att slå, känns bra efter tjur-förlusten också..


Nu är det soffläge för Thunström men vi hörs imorgon! 


Kram å Go´natt jorden..(eller som P sa idag "vår planet borde heta vattnet istället för det är ju mest hav") så go´natt vattnet vi ses imorrn! 

Av Martina - 16 januari 2009 17:37

Ja kommer ni ihåg den gamla slagdängan, med Ronny & Ragge? Ikväll blir det dock dåligt av den varan, fest alltså. Ska försöka bowla med min halvlama kropp, men det ska nog gå bra, märks antagligen inte så stor skillnad med tanke på hur talanglös jag är på den sporten (är det ens en sport om man utövar den på fredagkväll?) . Inga stora briljanta planer för helgen utan ska mest försöka återhämta och kurera mig.


Tjolahopp!


Av Martina - 15 januari 2009 07:28

Jag som tyckte att jag verkligen kommit igång igen men så här är det, jag hade så jäkla ont i hela kroppen igår, strålade från nacken kan jag tro så jag skippade helt enkelt att förpesta er tillvaro också i stället låg jag på soffan, slappade, drack vin och åt choklad, inte så fel va?! Idag är det bättre, kanske mest för att jag har fått en tid hos naprapaten idag och jag håller hoppet uppe om att han faktiskt kan göra underverk.

 Var otroligt ambitiös igår och blåste upp hela solsystemet, ja det där lät ju konstigt, men vi har ett uppblåsbart solsystem på jobbet som vi använder när vi jobbar med rymden, vilket vi gör nu. Hade iaf blåst + tejpat upp dessa planetbadbollar i taket igår och nu märker jag :det är bara att börja om, för självklart har alla ramlat ner under natten :( inte verkar de hålla luften så bra heller....


Näpp nu måste jag blåsa och tejpa...undra om man kan göra det samtidigt, måste testa!


Ciao



Av Martina - 13 januari 2009 22:52

Jag ska försöka vara lite duktigare på att lägga ut bilder, ja om det är nån som bryr sig alltså :)


Nu ska jag iaf sova lite, det borde ni också göra (iaf ni som läser det här på kvällstid)! 


Puss å kram

Av Martina - 13 januari 2009 22:49

Har jag spelat domino med, det ser verkligen roligt ut eller hur? (Det ÄR förövrigt världens roligaste spel) Det väcker de mest dolda känslorna haha! Iaf om man har en liten tävlingsmänniska inom sig. Sen har ju Hullda tappat sin sked också, jag undrar om den kan ligga under granen, vad tror ni?




Av Martina - 13 januari 2009 22:47

Jag å brorsan var ner till Stockholm och tittade på en inspelning (hmmm heter det så när det är livesändning?) det var väldigt roligt trots det faktum att LaGaylias kör åkte ut :( Vi hade fina pannband på oss också men jag tror jag väljer bort att publicera bilder på det, för allas skull!



Av Martina - 13 januari 2009 22:44

...men jag tänker inte lägga ut några mysiga julbilder på familjen, det känns lite privat faktiskt. Tänker däremot lägga ut en inte så seriös bild på min bror och en underbar vinterbild från pappas köksfönster, taget på juldagen.

Ovido - Quiz & Flashcards