Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Martina - 18 januari 2009 14:57

Gud vad skönt det är med söndagar, när jag var yngre hade jag alltid söndagsångest men det har jag inte längre, nu tycker jag nästan att söndagar är den bästa dagen, inga måsten, ingen prestation att man måste hitta på nåt det är liksom helt ok att bara ligga i soffan, titta på tv, lösa korsord, äta godis och vila upp sig inför arbetsveckan som väntar. Sköööönt!


Imorgon är det fullt upp verkar det som, först jobbar jag såklart och det ska bli kul, tycker inte att det är ett dugg jobbigt att gå till jobbet, bara kul! För att jag har så underbara juvel-barn :) sen ska jag hämta Emma på dagis, sen får hon följa med mig till sjukgymnasten, efter det så måste vi ju äta nåt, kanske McDonalds? På kvällen ska jag hämta upp min kusin efter deras fotbollsmatch så får hon sova här, det blir lite sent att åka hem till Stöde. Så visst är det legitimt för mig att ta det väldigt lugnt idag? Kanske inte blir så mycket bloggat imorgon heller, men det där vet man ju aldrig förstås. 


Igår var jag på Skeppan en sväng men där var det rätt dött så det blev en snabb visit, annars var det mest oväntade igår att wells kör fick lämna körslaget. Trodde jag inte. 


Nu ropar soffan på mig igen! 


Ciao


1500

Ovido - Quiz & Flashcards