Alla inlägg under januari 2009

Av Martina - 9 januari 2009 15:29

...hittade igen värsta sköna plattan med just det: ModernTalking, hur otippat är inte det?! Fick lite ordning på dagen iaf och vi har arbetat med mattestrategier, låter riktigt roligt eller hur :) Hur som helst så är det hårt när en 8åring är smartare än mig i matte.. hur ska det då gå i 6:an kan man undra, haha! 


Har just varit ner på stan en sväng och satan i gatan vad halt det är ute, eller är det mina däck nu igen? Pappa hittade en bil till mig på blocket, en 4hjulsdriven, hmmm jag förstår ingenting, skulle jag behöva en sån? Kanske alla som bor på södermalm skulle kunna få ett litet 4hjulsbidrag? Jag menar dom är ju inte så heta på skottningsmaskinerna heller får man väl säga utan att ljuga. 


Tjaba!

Av Martina - 9 januari 2009 07:36

...igår hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Pengarna på mobilen tog slut! Dessutom när jag INTE kunde fylla på. hmmmpf!


Puss å kram

Av Martina - 9 januari 2009 07:24

Jag lider och har svåra symptom av ovansagda sjukdom. Kan inte tänka helt enkelt, vad ska vi göra idag? Skolarbetet har ju liksom inte riktigt dragit igång än, det blir först på måndag. I helgen måste jag sätta mig och planera upp mitt arbete, jag har ju för böveln betalt för det här :) (nu menar jag inte att jag tycker att jag gör ett dåligt jobb faktiskt utan att man kanske kan förvänta sig lite mer struktur bara)


Ikväll ska här drickas vin (och spelas domino?) det blir trevligt!


Idag är det också 2 begravningar, alltså det är givetvis fler men 2 som jag vet om och 2 som jag vet kommer att besökas av mina nära och kära, jag skickar en tanke till er.


Med hopp om en god dag. Martina

Av Martina - 7 januari 2009 18:00

Funderar på att kanske träna efter jobbet imorgon? Kan det vara en idé...

Eventuellt så blir det ju en utlandsresa till sommaren och då skulle det ju vara roligt att kunna stoltsera med en biceps eller 2 :) Vi får väl se... 



Av Martina - 7 januari 2009 17:25

Kommer ni ihåg dom där 80-tals lamporna med neon sprötar som man trodde kunde åka in under huden på folk? Letade förgäves efter en bild på en sån på nätet men hittade ingen, vet inte vad dom heter heller för den delen...chansade på sprötlampa men det gick tydligen inte hem.


Hur som helst så känner jag mig som en sån, eller iaf mitt hår som står åt alla möjliga håll hela tiden, det värsta är när håret slickar sig runt hakan och kinderna på mig, jag kreverar! 


Har klarat av första arbetsdagen, har varit en förvirrande dag minst sagt, jag tror dom flesta dessutom har gått runt och tänkt: "måndag, måndag, måndag.." hela tiden, och inte för att de längtar till måndag utan för att de helt enkelt trott att det är måndag. Kan ju ställa till lite problem.. Själv hade jag som vanligt "lämnat hjärnan på kudden" imorse som vi brukar säga. 


Dagens citat:


(Jag): Så ***** vad har du gjort på lovet? 

(*****) : Jag har varit hos min farmor, hon har fått en hund nu eftersom hon inte längre har någon man. 


Haha! 


Dagens lunch:

potatisbullar......bläääääää!! tur att vi har 2 alternativ tänkte jag tills jag upptäckte att maträtt number 2 var BLODPUDDING :(  då skrek jag rakt ut och kaskadspydde i matsalen, eller nä det gjorde jag inte men jag hade gärna gjort det. 


Arrivederci!

Av Martina - 7 januari 2009 07:39

Vart är ni, Titti, Roger och Gert, jag saknar er!!


Jag kommer vara tröttare än tröttast på förmiddagarna på jobbet om jag ska lyssna på Gry och Adam i bilen på väg hit, visst ni är jättemysiga och så men energinivån hörrni.. "jaaaaa dååååå skaaaa viiiii taaaaa åååå speeeelaaaa eeeen biiiiiiiit meeeeed Saaaarah Daaaaawn Fiiiiineeeeer....." och snark! där somnade jag och placerade bilen som ett monument mitt i en rondell!


Kram

Av Martina - 6 januari 2009 19:17

...har kommit till världen idag! Grattis Nina & Steffan :)


Har varit i Stöde idag och hälsat på släkten, det var trevligt. Nu känns det som att jag måste sätta mig och jobba lite med tanke på att allvaret börjar imorgon och jag har inte planerat nåt :( Tänk så glada de skulle bli om de fick skriva om sitt lov (NOT!) måste hitta på nåt mysigt, jag har ju trots allt saknat dom små juvelerna...

Av Martina - 6 januari 2009 10:51

Jag har lyckats vända på dygnet något fruktansvärt under lovet och imorgon börjar jag jobba igen, det känns inte så betryggande. Hade en taktik igår, vara uppe jättelänge och kliva upp jättetidigt idag - alltså så att jag är riktigt trött ikväll tänkte jag. Jag vet inte riktigt hur det gick med den planen, men uppe är jag ju nu iaf. Tänkte ta en tur till Stöde idag och kanske hälsa på min farmor och farfar en sväng, jag har inte varit där något under julledigheten och det känns lite i hjärteroten måste jag medge.


Igår var jag och spelade domino (det ÄR faktiskt roligt!) och på hemvägen fiskade jag upp Malin och Tesen, en i oväntat bra skick och en i lite vingligare ;) haha! 


Tja!

Ovido - Quiz & Flashcards