Alla inlägg under oktober 2008

Av Martina - 10 oktober 2008 14:15

Detta fantastiska uttryck fick jag lära mig på utbildningen, tyckte redan då att det var flummigt men konstigt nog är det ett uttryck som fastnat stenhårt och som jag faktiskt då och då plockar fram och använder i min tankevärld. Mest kanske när jag vill skylla mitt kaos på något. En kaosblåsa är ett kaos fast som är fast i en blåsa, alltså råder ändå en viss ordning fast det är kaos...ja om ni förstår...äh det spelar ingen roll att lägenheten ser ut som en ruin när jag trots allt vet var allt är, eller...ja jag tror ni förstår trots mina talanglösa försök till att ge exempel. Ett ordnat kaos helt enkelt!


Ja nu kanske ni undrar varför jag skrev om det just nu och vet ni det funderar jag också på :) kaos var det....i en blåsa :)


Jag tror jag måste äta en tub med stjärtsalva om läppen ska bli bra.

hmmm....pesto är ju också jävligt fett och dessutom godare än stjärtsalva, kanske man skulle äta en tub pesto i stället...återkommer.


Tjingeling för tillfället!



Av Martina - 10 oktober 2008 11:17

Men gud så tragiskt, dagens lunch: RISGRYNSGRÖT! Knappast att jag betalar 25 spänn för det då svälter jag hellre och sparar pengarna till något vettigare typ ett tuggummipaket eller två.

Av Martina - 9 oktober 2008 19:47

Inte trodde jag väl imorse att jag skulle kunna känna mig så här pass pigg framåt kvällskröken :) har hunnit med några viktiga grejer idag 1. tvättat några maskiner med lakan (obs! tvättmedlet står kvar i tvättstugan men under viss övervakning av en amatördetektiv, nämligen jag själv) 2. Upptäckt att  Anna J har döpt sin blogg till Annakanin det tyckte jag var fantastiskt på många sätt.

3. Klappat på J & S bäbis (ni behöver inte tycka att jag är oansvarig för migrän smittar väl knappast?) 4. Ätit lagom mycket tacos 5. Hämtat den 3:e säsongen av Prison Break (måste hinna se den innan den 20:e som sagt...) 


Sov gott..! 



Av Martina - 9 oktober 2008 11:41

Så idag är man hemma och slöar och försöker hitta krafterna igen, nånting hände, igår, inatt och imorse som inte är så vanligt för mig. Jag var sjuk...skakade, frös, huvudet exploderade när jag millimeterrörde mig..och tillslut kom även kaskad-spyan, fy fan! MEN nu är det BÄTTRE och hoppet lever om att jag ska bli människa igen, kändes inte riktigt som så imorse när jag låg i soffan och grinande tyckte mest synd om mig själv i hela världen.


Reflektion: Borde man ha ett ica-kort? 

Av Martina - 8 oktober 2008 19:09

...känns som att ni alla har gått ihop, allierat er och lurar mig att klockan bara är sju och att man borde vara pigg, aktiv och snygg nu, men att klockan egentligen är halv tre på natten.. vilken känsla, känns som att hela världen sover för att det är natt och det är bara jag som är vaken (fast skittrött, fast skitontihuvet) och är dum nog att tro att klockan bara är sju...och dessutom tänker jag "nä så här tidigt kan man väl inte lägga sig" men JO det borde jag verkligen göra..


Sov gott


Ps. Pesto ÄR gott

Av Martina - 8 oktober 2008 11:13

Jag är så torr på läppen så att jag befarar det absolut värsta. Inget förutom stjärtsalva kommer någonsin att hjälpa. Fuck!


Förövrigt: Allt lugnt. Jag vill dessutom passa på att säga grattis till Jennie och Sara som 6/10 fick en liten pojke!



Av Martina - 7 oktober 2008 22:00

...enligt mig måste ju ändå vara pesto! Jag älskar pesto. Jag älskar pesto till allt. Jag älskar pesto när som helst på dygnet. Jag älskar grön pesto mer än röd pesto och jag älskar röd pesto mer än kronärtskockspesto. Jag älskar doften av pesto. Jag älskar att smeta in pesto i filadelfiaosten på en färsk macka. Jag älskar pesto med mozzarellaost. Mmm ni har helt rätt, jag är faktiskt lite sugen på pesto just nu....



Av Martina - 7 oktober 2008 09:50

Alltså så här är det för er som undrar, det är jag och två tjejer till som använder tvättstugan så man skulle ju kunna tro att det borde gå att lämna tvättmedel där eller? Men nu ska jag bli så jävla sniken så att jag plockar upp det till säkerheten mellan varje tvätt :)


Tjo!

Ovido - Quiz & Flashcards