Alla inlägg under september 2010

Av Martina - 14 september 2010 19:20

Jag älskar att tvätta. Känns så skönt när man tvättat allt utom det man har på sig, jag känner mig liksom som rik. Kan välja precis vad jag vill i några dagar, det är lycka! Jag måste ju verkligen tänka på min klädstil också med tanke på dom fina orden jag fick från min "hemliga" kollega. Vi skulle skriva positiva saker om varandra och jag fick "snygga kläder och snygg frisyr" jahapp liksom.. jaja bäst att kolla över vinteroutfiten och fixa frillan då :) Är fortfarande grymt upprörd på gubbjäveln, ursäkta ordvalet. Jag förstår inte hur man resonerar.


Är det IDOL ikväll? Hoppas hoppas hoppas, jag har en hat/kärlek till det programet, A.Bagge däremot är det bara kärlek till!




Av Martina - 14 september 2010 17:28

Var min kollegas kommentar och jag håller med honom efter dagens händelser.. Vet ni att om man inte är insatt i partierna och inte kan skilja på landsting och kommunfullmäktige så är man inte välkommen till folkpartiets valstuga i Sundsvall, då antar jag också att dom inte heller vill ha era röster. Detta uttalande gjorde idag Stefan Falk, valkanditat till kommunfullmäktige i Sundsvalls kommun. Grattis Stefan du har precis lyckats förlora rätt många röster. Att ta med barn/ungdomar till torget (med väl förberedda och relevanta frågor) var dock mycket uppskattat hos somliga partier, kommunfullmäktiges ordförande Marianne Sjöblom (S) var väldigt imponerad av barnens engagemang och väl formulerade och välgrundade frågor. Hon tycker att det är viktigt att barn också får en insyn i vad valet innebär eftersom de möter detta både i media och i livet i dessa valtider. Det tycker jag också, det står dessutom i skolplanerna att barnen ska lära sig om detta och vad passar inte bättre än att göra det i hetluften, i verkligenheten, genom att samtala och diskutera..nä men just ja, vi skulle väl gå tillbaka till Old school med betyg, böcker och med eleverna i prydliga rader och i det resonemanget kanske inte verklighetsförankrad undervisning passar in..

Av Martina - 14 september 2010 07:16

...KAFFEtår! Idag krävs det nog en del kaffe känner jag.. är en sån där "idagärviuteheladagen"-dag idag..


Min klåda är borta nu! Iaf nästan helt, känns skönt :)



Av Martina - 13 september 2010 19:46

Har varit på jobbet idag och jobbat :) Det gick bra, ungarna tyckte att dom fått fett grymma feta pennor när dom fick varsin kulspetspenna från Biltema. (Klart jag berättade för dom att dom har världens snällaste fröken som köper sånna åt dom ur egen ficka - dom blev upprörda och ville betala själva så imorgon ska jag inkassera 1.20 spänn/elev haha närå..jag bjuder på dom). Imorgon ska vi ta vårt medborgliga ansvar och cykla ner på stadens torg och intervjua politiker, kommer nog grilla dom rejält. I afton har jag varit å kollat på en ny bil, en peugeot 206 gti, väldigt fräsig men kanske inte det jag ska ha men man vet aldrig vad som händer. Kanske någon som vill köpa en besiktad (juni) reunalt clio för 5 papp? Hör av er i så fall..


Nu blir det ett glas rött och lite tv4. Gött!

Av Martina - 12 september 2010 22:18

..trots att jag inte är det minsta trött. Hur snabbt kan man vända på dygnet egentligen? På en helg är ju hur enkelt som helst, jag tycker verkligen om att vara vaken på kvällen, natten..och sova på morgonen, dagen..ja jag passar ju inte in i mönstret liksom. Hur kan man t.ex orka träna innan jobbet, för mig är det totalt obegripligt. Jag har ju fullt upp med att ta mig ur sängen, in i duschen, i kläderna, ut genom dörren och iväg till jobbet. Därför måste jag gå å lägga mig nu så att jag eventuellt kan bete mig som en mänsklig varelse imorgon. Imorgon är förresten en bra dag, jag ska kolla på en annan bil. En frän bil. En liten bil. En bil som det står       M.A.R.T.I.N.A        på!


    Ett afrikanskt djur på savannen.


Godnatt!

Av Martina - 12 september 2010 20:57

Hela bloggen ser ju ut som en sibyllakiosk. Måste fixa den men det blir en annan dag. Nu blir det Mamma Mia, jag kanske är den enda som inte sett den. Nu ska det bli ordning på det!



Av Martina - 12 september 2010 20:22

...det blev tre varv runt Sidsjön ikväll, känns sååå skönt i benen, i hela kroppen. Jag hatar att gå själv men det går superbra när man är 2 så tack Cina för sällskapet. När jag kom hem värkte magen av hunger, blev lite bulgur, kyckling och lite av varje som fanns i kylskåpet :) Nu är jag mätt å belåten, fattas bara en dusch, ett inhopp i onepiecen och sen soffan hela kvällen. Kanske är nån bra film? Hoppas hoppas! Fått lite delade kommentarer angående mitt nya klädesplagg men ni kan vara lugna jag kommer definitivt INTE att bära den utanför hemmets väggar. Kanske om jag ska på pyjamasparty, vilket händer typ ALDRIG när man är 30 år..som jag snart är. Det är bara 86 dagar kvar nu, jag har nedräkning på skrivbordet.

Av Martina - 12 september 2010 17:45

...så ja jag vet att bloggen ser ut som en mess! Håller på att fixa den lite men hinner liksom aldrig klart. Har varit på kalas idag hos min kusin som fyller 4, nu gör det dåliga samvetet sig besväret att titta förbi så det måste nog bli en promenad innan jag gör nåt annat!


Tjing så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards