Alla inlägg under september 2010

Av Martina - 19 september 2010 18:13

Känns ju som så om vi nu röstar in våra kära Sverigedemokrater.


Har kommit tillbaka till civilisationen nu efter en härlig helg i bushen med familjen. Ibland är det skönt att komma bort och andas lite frisk luft och rensa hjärnkontoret.


Jag och J har nu proppat i oss kinamat och snart väntar lite valfika hos bästa Murmeln, tror jag sparade lite plats faktiskt.


Har tagit mitt medborgliga ansvar och röstat idag. Hoppas att valdeltagandet blir högt, det är ju fan viktigt det här.


Återkommer..

Av Martina - 18 september 2010 23:04

varje gång jag börjar bloggar efter ett rätt långt uppehåll så har jag vips rätt många läsare, det håller i sig några dagar sen börjar läsarantalet sakta men säkert att sjunka, mer och mer för varje dag. Hallå, är jag så jävla dålig på att blogga så att merparten läser min blogg en (eller möjlitvis 2 ) gånger och sen bara ger upp?

Jag kanske måste gå en kurs.


Bloggvetenskap med didaktisk inriktning 7,5 hp - sökes!!



Av Martina - 18 september 2010 18:03

Alltså jag skulle ju leta älgar idag men dom gömde sig för bra, hittade ingen älg och det gjorde ingen annan av de 29 som var med å jagade heller.. Bestämde mig också för att stanna en dag till hos pappan i Stöde, är så skönt att bara slappa och ta det lugnt. Imorgon lär det bli sena natten innan valvakan är avslutad och vi får veta, får svaret på frågan så många av oss ställer. Röstar vi in Sverigedemokraterna eller inte? Vi går mot undergång i så fall, hjälp oss! :)


Vill också meddela er alla att kliet är tillbaka på allvar nu och jag håller på att bli

G

A

L

E

N

!


:)

Av Martina - 17 september 2010 21:32

...jag har länge misstänkt det, jag ÄR en av dom sju dvärgarna. Sitter i Stöde och tittar på Timråmatchen och inser att mina ögon valsar i kors och tvärs.. borde sova nu med tanke på att jag ska upp klockan 5 imorgon. Urk säger jag bara, sovmorgon söndag!!


Håll alla tummar å klövar för mig imorgon att jag inte fryser ihjäl i skogen och att dte kommer förbi en älg eller två å säger hej. Vill helst inte träffa på något annat djur.


Fikat är packat å klart. Stövlarna är kvarglömda hemma. Modet och humöret är på topp. Nu går jag å lägger mig.

Av Martina - 16 september 2010 20:35

men när man joggar löper man iaf minimal risk att bli träffad av en innebandyboll. och det är bra för det gör så jävulskt ont. En medspelare är på primärvårdsjouren (kunde man inte hitta på nåt knepigare namn?) efter en frontalkrock med innebandyboll och jag sitter här med en böld med mönster av en bandyboll på låret och en på fotknölen. Så typiskt. Ajjjje!


Bäst att sova.

Av Martina - 16 september 2010 17:31

..s sömn och jag är inte förvånad men dock otroligt trött. Försöker skrapa ihop lite ork och energi för en timmes innebandy nu, sen blir det sängen och imorgon är jag nog inte på jobbet en minut innan jag måste. Insåg även till min stora förfäran att det inte heller kan bli tal om sovmorgon på lördag för då ska jag följa med pappa till skogen och leta älg. Tänk om vi hittar en, det skulle vara lite fränt..kanske tröttheten skulle kännas som bortblåst om så bara för nån minut.


Snart dax för val också hörrni och hur fan ska man tänka? jag känner liksom att jag börjar tänka att jag vill bli en högavlönad, frisk människa vars största bekymmer är för hög skatt och burkor i skolan (jag skulle naturligtvis inte heller känna någon som är arbetslös eller i läge för sjukskrivning) för då skulle det ju vara enkelt att rösta ju..


vad tror ni om en snabb lite powernap nu? Det tror jag på!







Av Martina - 15 september 2010 06:55

..för ett tag eller snarare till imorgonkväll när jag kommer hem igen, drar snart på jobbet och sen blir jag kvar där tills imorgon. Jag är fortfarande upprörd över folkpartist-gubben på torget igår. Grrr.



Av Martina - 14 september 2010 21:19

Är en rätt befogad fråga när man hör Maud Olofsson sitta och snacka goja i tv.

Är inte Göran Hägglund och han SD-ledare oerhört likt varandra? Kan det vara samma person..hmm...intressant konspirationsteori va?


Intressant åsikt förövrigt att om alla (dom sjuka, dom unga, dom gamla etc) arbetar så får vi mer pengar till a-kassa och vård för dom som är sjuka. ja du politik är inte min grej. För mig går det inte ihop riktigt.


Alliansen verkar tro att alla som är arbetslösa är det för att dom saknar drivkraft att vilja arbeta. Jag säger ingenting men jag kommer inte att byta block den här gången heller. Så det så!

Ovido - Quiz & Flashcards