Alla inlägg under januari 2010

Av Martina - 24 januari 2010 17:51

Missa inte "blåsningen" ikväll! 20.00 på kanal piiiiiiiiip, man får väl inte göra smygreklam hur som helst antar jag? :)


Helgen: Fredag - vin och trefligt sällskap. Lördag - inget vin och trefligt sällskap.

Söndag - inget vin (än), dödspinneåkning och väldigt trefligt sällskap :) Imorgon är det dax för jobb igen och det känns helt ok, vilken tur att man har ett jobb som man aldrig känner att det är jobbigt att gå till :) tycker synd om dom som enbart lever för helger och andra ledigheter usch vilket trist liv det måste vara, det kanske inte heller är så bra att leva för sitt jobb som en del gör har jag hört. Måste hitta en balans och det har jag. Skönt.


Funderar på att fixa en OS-blogg så att jag inte förpestar min vanliga blogg med massa sportinlägg. vore ju för taskigt för mina 9 trogna läsare.. tänk att man skriver så mycket och så få läser, för visst har jag blivit duktig att skriva nu igen? Jag är iaf imponerad. Har kanske inte så mycket att skriva om men skriver gör jag!



Av Martina - 24 januari 2010 13:48

Måste ju vara den roligaste sporten att titta på men jag har en orosklump i magen nu när alla verkar ha hittat formen och Jonsson och Zidek är inte med så det är svårt att veta vart dom står. Tyskorna, ja du..dom är så många och duktiga är dom. Andrea Henkell är dessutom väldigt söt, så typiskt :) Ser fram emot OS nu faktist, måste ha någon taktik för att hålla mig vaken på dagarna också, koffeintabletter eller sova middag?


Tja!

Av Martina - 24 januari 2010 12:14

Idag lämnade jag tv-soffan för att ge mig ut i spåret själv. Jag vidhåller att skidåkning inte handlar om något annat än dödslängtan. Det är sååå jävla jobbigt, jag fattade ingenting när jag åkte bakom mamman och Uffen, dom gled så fint och det såg ut som att det var sååå fridfullt och skönt, själv höll jag på att dö, kom ingenstans men höll konstant en mycket högre frekvent än dom. När vi kom tillbaka till bilen berättade jag hur det var, dom skrattade lite, tacksamt eller hur sen fick jag låna mammas skidor som jämfört med mina inte är vallningsfria, jag åkte ett varv till och gissa! det var friiiiidfullt och skönt att åka på dom. Man gled ju till och med efter varje stavtag och i nedförsbackarna. Nä du skidor är bäst ur soffperspektivet.


Snart ska jag äta med bästa J :)


Puss å kram

Av Martina - 22 januari 2010 19:48

...kände mig som och betedde mig som en riktig smygvintutarkärring alldeles nyss när jag fyllde en halvliters P.E.T med rödvin och stoppade ner den i väskan. Pinsamt.


Så nu blir det alltså lite vin och lite glada skratt kan man hoppas.


Av Martina - 22 januari 2010 17:58

..funderade länge på vad jag skulle göra ikväll men så dök C upp med ett bra förslag vi kör på lite vin tänkte vi, sen ska dom ut men inte jag. Det var jag mycket bestämd över till en början men tydligen behövs Big Mama ute i krogsvängen :) får se hur det slutar, lugnt blir det iaf.. orkar inte vara trött imorgon. Nu lagar jag lite tråk-mat. Lax och sallad. Blää :(


Hoppas ni alla får en treflig fredagsafton!

Av Martina - 22 januari 2010 07:30

...Har så förbenat ont i skallen, började för några dagar sen och jag vill egentligen inte klaga, har en teori om att det handlar om låsningen jag har i ryggen, kanske inte så långsökt när man tänker på det. Halsen är en annan fråga, ont gör den men det finns ju Strepsils (eller vad det heter) och det är ju tur det.


Har hur som helst masat mig på jobbet. Sitter här nu med bästa J och ska ta lite kaffe tänkte jag..2:a koppen.


Skriver mer sen!



Av Martina - 21 januari 2010 17:56

...på kommentarerna om 80talet tycker jag, kan det vara så att det är väldigt få som läser min blogg just nu? Då är det ju inte så kul att skriva heller..måste göra lite egoPR om den. Idag har vi röjt på jobbet och INTE i partybemärkelse utan vi har liksom röjt i förrådet och försökt sortera material, vi höll på att avlida. Det är sant, både jag och J blev jättedåliga och paralyserade sen kom vi på att det troligen berodde på ingen mat och inte på oförklarlig dödsvirus. Vi åt sen mådde vi fortfarande dåligt men ändå lite bättre :) Nu mår jag rätt ok och ska snart iväg på bokklubben..ja det är sant det ni läser. B O K K L U B B tydligen ska vi mest fika och prata och det är ju rätt trevligt kan man tycka..


Jag tycker att det skulle vara bra att ha lite mer pengar på kontot just nu. Tacksam för allmosor. Eller..ja så kanske man inte kan skriva kom jag på..


Nu väntar: Disk. Jobb. Bokklubb.


Tjoho på er alla!

Av Martina - 20 januari 2010 07:38

Igår så försökte jag dra igång en "dåliga skämt"-tråd på fejjan och jag levererade 3 stycken i min smak RIKTIGT dåliga skämt. Vad händer? JOO folk börjar liksom "gilla" inlägget och det är ju småsöndagstrevligt men jag vill ju att fler ska skriva dit skämt så att jag kan skratta åt nån annans än mina skämt hela tiden. Jag hade ett riktigt bra skämt som jag inte vågade skriva ut för visst måste man vara politiskt korrekt på FB? man får skämta om blondiner och kommunalanställda men inte om dvärgar eller...?


Det känns skönt att blogga igen, det är liksom belättande..ööhh.. ja liksom befriande OCH lättande på samma gång, måste ju heta belättande? Ett bra ord, det ska jag genast implementera hos framtiden (min klass). Tänk vilken makt man har! :) Dom är förövrigt underbara hela högen!


Ikväll har vi nåt möte på jobbet angående en Internationell kväll som vi ska ha i mars..nångång och jag vill såklart gärna vara med och styra upp..kanske inte så belättande alla gånger.


För er som undrar så är jag fortfarande slav under kaffemaskinen på jobbet och måste gå och ta första koppen för dagen nu.. jag hör ett kvävt skrik från *persan.. ".....driiiiiiick meeeeeeeej...!"


*personalrummet


Puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards