Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Martina - 27 januari 2010 19:59

...nånstans nyss..känner ni igen er? Jag har letat efter ett liftkort som ett skållat troll typ en timme, hittade det inte. Tycker att jag sett det men vart?! ja jag vet inte..till slut tittade jag i pennburken och då lyckades jag med konststycket att trycka en blyertspenna i benet och då såg jag att jag har en stooooor blå knöl där som ser ut som en innebandyboll..hmm..aj det började genast att göra ont..hoppas att stiftet inte gick av. Jag hittade alltså inte kortet så nu vet ni det.. har dock slutat hetsa runt och sitter numera parkerad i soffan och glor på Robinson.

Av Martina - 27 januari 2010 19:01

Att vara så trött? Idag när jag kom hem från jobbet var jag mer eller mindre klubbad. Kan ju förvisso bero på en lätt näringsbrist efter dagens dillköttslunch, har verkligen massa saker att göra men jag orkar nog inte ta mig ifrån soffan ens. Borde packa inför Björnrike men kläderna är i tvätten och tvätten är i tvätten helt enkelt. får fixa det en annan dag :) löser sig säkert.


Ska iaf se Robinson ikväll även om jag missar det imorgon för då ska vi på Mezoyo och äta, gott! Bästa J fyller år och måste såklart firas :)


Ska gå och blanda mig ett glas vatten.

Av Martina - 27 januari 2010 11:44

..ska jag till imorgon. Nu får det vara nog.


Annars då? Jo jag har precis tvingat i mig en klick med dillkött. Dillkött brukar jag annars använda till att tänka på när jag mår illa och vill kräkas.


Måste skölja ner det här med massor av kaffe!




Ovido - Quiz & Flashcards