Alla inlägg under februari 2009

KK.

Av Martina - 4 februari 2009 07:32

Som Malin sa, det kan väl aldrig vara fel med en KK! Håller fullständigt med, vi pratade alltså om KladdKaka. Igår var min bror, Jossa och Emma och hälsade på och fikade, det var trevligt! På fredag ska jag och Emma gå på bio och äta godis. Nu är jag på jobbet och har ont i nacken, eventuellt är det diskbrock i nackamentet jag har dragit på mig, ajaj låter inte roligt och är inte roligt.


Nu ska jag gå ner i persan och grunda med lite kaffe. Om dom nu har fixat maskinen för igår var den paj. Åh...fan nu blev jag sugen på paj också, dåliga tanke! :)


Ha en bra dag alla som jag känner och inte känner som eventuellt läser det här. Visst skulle det vara roligt att veta vilka som läser bloggen? Kan ni inte skriva ett inlägg med ert namn, personnummer, telefonnummer, adress, flicknamn, kontonummer + kod och fritidsintressen...eller nä det kanske räcker med ert namn :)


Puss!

Av Martina - 2 februari 2009 15:25

En riktigt måndig måndag har det varit. Jag har varit sådär trött som man bara är på måndagar, tänkt att jag skulle ha gjort mer under helgen och att jag skulle ha prioriterat att sova på morgonen åtminstone en dag, nädå istället kliver man upp skittidigt och står och fryser häcken av sig på SM..brrr...kommer säkert att åka dit på en redig förkylning dessutom.

Idag när det ändå var så svinkallt så gick vi till Granloholmsbibliotek, nä men det var väl verkligen genomtänkt av oss...återigen...brrrr... Jag har iaf visat prov på att min hjärna vissa gånger vinner över min image, idag hade jag täckbyxor OCH vinterskor! Ja, jag har fått några kommentarer :)

Dagens lunch: Blodpudding alt. potatisbullar. Min lunch: ingenting.


Jag valde mellan ingenting och kaskadspya och jag valde det första, tyckte att jag var smart faktiskt. Är lite skakig nu trots att jag fifflade till mig 2 korvar utan bröd av fritids mellanmål. Kovov me´bevö. eller i mitt fall: Kovov utan bevö. Ja det var ju skitroligt Martina. Dax att sluta flamsskriva tror jag minsann.


Ciao!




Ovido - Quiz & Flashcards