Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Martina - 17 februari 2009 19:04

..inte konstigt att det var trångt i lådan. Nu har jag varit asduktig och rensat. Först sorterade jag ut ca 3 par som jag kunde tänka mig att kassera, sen tog jag mig i kragen och slängde säkert 15 st. Behöver jag säga att jag lider av separationsångest. Men en liten tygbit, vad är grejen?!

Av Martina - 17 februari 2009 18:11

Så hur mår ni då? Själv är jag förkyld men på fötterna, var ganska säker på att jag skulle vara hemma från jobbet idag och det kändes så också den första vakna halvtimmen innan jag insåg att jag nog inte var så sjuk som jag trodde att jag var, det resulterade i att jag jobbade idag.


Vill passa på och säga tack till alla kollegor som jag jobbar med, ni är underbara och vore det inte för er så skulle det inte kännas så roligt att gå till jobbet varje dag! Jag ser fram mot fredag och vi vet alla vem som får stå för ölen :) 


En tråkig sak som jag inte nämnt så mycket här på bloggen är ju att jag blivit totalt bränd av någon som jag trodde var min stora kärlek. Ja jag tänker att jag nämner det så kanske det förklarar hur jag tänker ibland och så behöver jag inte orda mer om den saken. Jag är inte arg vill jag tillägga men rätt bitter och inte så hel i hjärtat. Men det jag skulle komma till var: nu ser jag verkligen ljus i tunneln och det känns bra! så tack för det också :)


Puss å kram



Ovido - Quiz & Flashcards