Alla inlägg under februari 2009

Av Martina - 11 februari 2009 18:32

...ton is sitter fast under min bil, hur gör man i sibirien då? Själv har jag försökt allt, nu har jag t.ex varit ute och hackat frenetiskt. Måste fråga någon man på jobbet imorgon tror jag, kanske Spänn-Benny? Mycket kan man dessutom slippa göra själv när man har ont i nacken, något gott ska väl det också föra med sig. Var iaf och knäckte till lite till idag så nu håller jag alla tummar jag har för att det ska bli bra.


Har världens skumaste onda fläck i gommen + lite ont i halsen. Hmm..kan det vara en förkylning eller har jag ätit något surt? Jag försöker komma på om jag har ätit något olämpligt men nix kan inte tänka på en sur sak. Kanske en citron i förrgår när det var fisk, vet inte, måste tänka lite till. 


Idag var det kanske hur roligt som helst när vi skulle inleda ett nytt temaarbete (om pirater) och jag fick bakbinda Hullda i piratutstyrsel, lite njöt jag allt när hon fick ligga och vänta i evigheter haha! Vill tillägga: bildbevis finns. Vid några förfrågningar så är jag inte oäven att lägga ut dom här faktiskt. 


Nu: springläge nerför backen. stannar jag: blir jag den snyggaste isskulpturen i stan. 


Ciao.

Av Martina - 10 februari 2009 20:02

...känner ni igen det? Just nu har jag ungefär så mycket på G känns det som, 99,9 % av dom på jobbet och vad resulterar det i tror ni? Ja just det, jag har ingen energi kvar alls när jag kommer hem. Måste ta och ändra på det här, känns som att det är bättre att jobba för att lunna leva än att leva för att jobba... Imorgon ska jag till kotknäckaren igen och det ska bli skönt för det är inte riktigt ok in my neck precis, fy det här önskar jag inte ens min värsta fiende.


Det känns som att jag bor i Ryssland, två meter snö, 20 grader kallt, en rostig trasig bil, blekare än en igloo, torra händer (hmmm har man det i Ryssland?)...ja det är väl egentligen bara en ful jävla pälsmössa som saknas. Har jag sagt det förr? jag är född i fel del av världen!


Idag skulle vi ha möte som alla tisdagar men det slutade med att 5 tanter hamnade i datarummet och hade skrattkalas och männen satt i persan och pratade om nåt som dom säkert tyckte var viktigt. Ibland är det skönt att släppa på seriösiteten lite. Även The Boss var med oss så det känns som att ryggen är fri dessutom, kanon. 


Nu: ryggläge i soffamentet. 


Go´natt. 



Av Martina - 10 februari 2009 09:25

...och känner mig väldigt viktig. Jag tror att jag ibland gör ett bra jobb och det känns ju skönt :)

Jag är helt ok Anna, det handlar inte om mig...Nacken är iofs en katastrof men den blir nog bra snart tror jag.


Kram

Av Martina - 9 februari 2009 22:10

Och borde definitivt sova nu. En sak är skön, Mamma är hemma igen. Jobbigt när familjen är ute och flyger och far land och rike runt. Har haft en ytterst trevlig kväll och eftermiddag. Väldigt ledsen för en sak iofs men jag tror att det kommer att ordna sig på ett eller annat sätt, jag sätter mitt hopp till sjukvården.


Så sov gott, gott folk!

Av Martina - 8 februari 2009 12:52

Skönt att det drar igång igen...eller kanske inte. Så mycket att diskutera, hur var den låten, den klänningen, skulle hon inte...bla bla bla..såg iaf igår och konstaterade att låtarna inte var så imponerande, Petra Mede då, jodå det var min humor, kanske hon var lite mycke men å andra sidan vem skulle inte ta i från fotknölarna om man skulle vara programledare för Sveriges största tv-arrangemang? Den internationella juryn kan man ju ha vissa funderingar över, hur kan man välja CaU? Jag menar både Sernholts ryssdiscodunka och Nina Nånting från Bollnäs var ju mer internationellt gångbart iaf i mina öron. Kan det vara så som Hullda starkt misstänkte, att Christer Björkman ÄR den internationella juryn...hmmm...tåls att funderas på kanske.


Bajbaj

Av Martina - 7 februari 2009 10:42

...var jag på igår tror jag minsann..min kära kotknäckare har räddat livet på mitt psyke och jag är inte längre rädd för att dö. Ett tag trodde jag nämligen att min nacke skulle sakta, säkert och fruktansvärt plågsamt utradera mig från jordens yta. Jag ser inte längre korsord och pussel som de mest givande sysselsättningar och jag börjar fundera på att återgå till ett socialt liv. Började bra igår, i en biosalong med säkert 150 stycken andra människor, inte dåligt! Såg Bolt den var jävligt roligt även för en 40 åring...ehhh...menar 28 åring även den 5åriga skrattade och tyckte att den var rolig. Jag försöker väga upp min ålderstopp med att gå på barnbio, jag har även skrattat halvt ihjäl mig åt LattjoLajban nu på morgonen, hur fan sjuka i huvudet är dom som jobbar med barnprogram? Har ni sett Jonson & Pipen, det är högklassig underhållning.


Åter till något tråkigt. Min bil låter skumt och jag misstänker att den är paj. Fuck! Eller kan det vara en isklump som har placerat sig på ett olämpligt ställe? Vi får väl se..en annan tråkig sak: snöyra, jag tycker inte om vintern och nu har jag även fått det svart på vitt: MIN KROPP MÅR INTE BRA AV KYLA! Jag har ju länge misstänkt att jag är född på fel breddgrad och den meningen av herr KK (KotKnäckare) tog misstanken till en faktisk teori om att det är så. Kan människor vara född i fel kropp måste man ju lätt kunna vara född på fel breddgrad..eller? Kanske ett uppslag för en ny Tv-serie på 5:an eller kanske kan man få vara med i ett avsnitt av Outsiders? 


Återkommer senare med mer flummiga tankar...

Av Martina - 6 februari 2009 07:26

..det är ju skönt. Var på föreläsning igår det var bra, två människor talade båda var bra på olika sätt. Jag fick lära mig att jag måste nog läsa av mina kollegor lite bättre så att jag inte sparkar ner dom. Jag fick också lära mig att Lördag och Låda ibland kan låta otroligt lika. Biljetten var säkert dyr men vad gör det när man får jordens största muffin till fika :) lite konstigt kändes det ju när vi satt ihopträngda i en trapp med en sån där brun plastmugg ni vet och vår bamsemuffin och en halvtrapp upp minglade medelpads idrottselit och dom ni vet med drinkglas och snyggaste kläderna liksom...hmmm...skulle inte jag vara där-tanken virvlade för en sekund genom min hjärna. Innan jag kom på att jag var ju för dålig att bli nåt. Nä jag får hålla tillgodo med pusselläggande och krysslösning. Kanske en kategori för nästa års idrottsgala?


Stackars krake som satt bakom oss då (på föreläsningen) hon höll på att spy mitt där inne..jag är ju väldigt handlingskraftig så jag hoppade snabbt åt sidan, rev ner allt jag hade i mitt knä och drog garanterat till mig mer uppmärksamhet än henne, slutligen gömde jag mig bakom en skrivbräda (sån man kan få på konf.) tills faran var över. Kom att tänka på en gång när jag sov hos Ullis (en barndomskompis) och hon fick magsjuka på natten..hmmm...gissa vem som sov på en madrass bredvid/under hennes säng.....tur att vi hade ätit så mycket chips så att hon kräktes smulor...färdig analyserat.


Ciao Bitte! (förvånansvärt konstig kombination av språk)



Av Martina - 5 februari 2009 07:31

...råkade jag hoppa över dom där åren mellan 30 och 40 eller? Känns som så när jag på ett sånt fanatiskt sätt kan fastna i sysslor som: lösa korsord, lägga pussel, passa tiden så att man inte är uppe för länge och planera vad jag ska äta för mat! Hjälp! Jag vill ha tillbaka min ålder!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards