Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Martina - 10 februari 2009 20:02

...känner ni igen det? Just nu har jag ungefär så mycket på G känns det som, 99,9 % av dom på jobbet och vad resulterar det i tror ni? Ja just det, jag har ingen energi kvar alls när jag kommer hem. Måste ta och ändra på det här, känns som att det är bättre att jobba för att lunna leva än att leva för att jobba... Imorgon ska jag till kotknäckaren igen och det ska bli skönt för det är inte riktigt ok in my neck precis, fy det här önskar jag inte ens min värsta fiende.


Det känns som att jag bor i Ryssland, två meter snö, 20 grader kallt, en rostig trasig bil, blekare än en igloo, torra händer (hmmm har man det i Ryssland?)...ja det är väl egentligen bara en ful jävla pälsmössa som saknas. Har jag sagt det förr? jag är född i fel del av världen!


Idag skulle vi ha möte som alla tisdagar men det slutade med att 5 tanter hamnade i datarummet och hade skrattkalas och männen satt i persan och pratade om nåt som dom säkert tyckte var viktigt. Ibland är det skönt att släppa på seriösiteten lite. Även The Boss var med oss så det känns som att ryggen är fri dessutom, kanon. 


Nu: ryggläge i soffamentet. 


Go´natt. 



Av Martina - 10 februari 2009 09:25

...och känner mig väldigt viktig. Jag tror att jag ibland gör ett bra jobb och det känns ju skönt :)

Jag är helt ok Anna, det handlar inte om mig...Nacken är iofs en katastrof men den blir nog bra snart tror jag.


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards