Alla inlägg under mars 2009

Av Martina - 7 mars 2009 14:34

Måste ju bli uppföljaren till Män som hatar kvinnor? iaf så drömde jag det inatt när jag låg och vred mig i plågor :( Mycket trevlig var det idag när min plastmamma C ringde och sa : hej! nu är jag här! du är väl vaken?, Nice att få sitta å snacka massa skit i några timmar. Igår kom jag på en rolig sak vad gäller sms. Jag har inte så många smilegubbar på min mobil typ bara glad och ledsen MEN jag skriver ofta med kolon typ så här    Nu:dusch!   Om jag skriver sms, hur blir det då när nån får ett sånt sms och har olika smilegubbar jo  


Nu :D usch! haha!! så tokigt det kan bli!


Idag och ikväll ska jag samkväma mig lite med några vänner, vi ska se hockey och vara lite manliga först sen ska vi fjolla till oss och titta på melodifestivalen. Blir säkert hur bra som helst! 


Puss å kram

Av Martina - 6 mars 2009 11:47

...skriker fortfarande! Klev upp vid 7-tiden imorse, mojsade runt lite här hemma, la in en tvätt i maskinen, sov några minuter till, åkte ner på stan till min kotknackare, kom hem, fortsatte glida runt sen var klockan helt plötsligt 10 och jag hade inte druckit nåt kaffe! i samma sekund jag insåg det kom huvudvärken som ett brev på posten. jag kokade en hel jävla termos och tröck till och med bort samtal på mobilen för att kunna fokusera 100% på mitt kaffedrickande. och kan ni tänka er: jag är fortfarande kaffesugen och huvudvärken är kvar.


Nu: vara sportlovsledig!

Av Martina - 5 mars 2009 20:17

...om någon idiot som varit nere på stan (Sundsvall) ikväll med shorts, gummistövlar, jacka och mössa så var det bara jag och jag har INTE fått nån psykknäpp utan ja jag vet inte egentligen, det bara blev så.


Allt är så konstigt. Jag förstår inte mig inte på mitt liv. Vad är det som händer eller händer det egentligen något alls?


Det är synd när vänner försvinner och jag har insett att jag har tappat en. Du vet själv.


Nu: 24. 


Go´natt världen!

Av Martina - 5 mars 2009 15:45

...skulle kanske Yoda ha sagt efter en sväng i Vemdalen. Nu är iaf jag hemma igen och det är skönt på ett sätt och trist på ett sätt, för visst är det härligt att vara bortrest och åka slalom är ju hur härligt som helst. Kändes konstigt att inte ha Lisa eller Anna med, nån av dom har ju alltid varit med och nu..ja nu fick jag åka ensam..Igår var vi Björnrike och åkte lite med Karin och Elina, det var trevligt och kan ni tänka er, jag vurpade aldrig, nära var det dock det ska ärligt erkännas. Farfar har varit vänligheten själv och fixat min trasiga bil medan jag var borta! tack!


Nu ska jag packa upp, yiiipiiiie det ska verkligen bli roligt. not.


Bye

Av Martina - 2 mars 2009 08:51

Idag är det dax för den årliga vemdalsresan, jag klurade länge på hur jag skulle ta mig dit. Nu vet jag:bil. smart va? Farfar ska laga min bil nu på morgonen, tack snälla rara farfar :) imorgon blir det skidor! och på onsdag blir det nåt, vad vet jag inte. Ikväll blir det även afterski och tacos blev jag lovad av Ingela igår, låter som en bra idé i mina öron men det får bli afterbil för mig :) Det finns en viss risk att det blir lite torrt på bloggarfronten MEN om man vill mig något så vet ni: ring, sms:a eller skriv på ansiktsboken!


Jag har fortfarande träningsvärk efter 1 timme bakom skoterstyret, konstigt det där. Nästan värre än att självdö efter 200 m simning. Men träning, vad är det? haha


Puss å kram till alla er som läser det här!





Av Martina - 1 mars 2009 17:53

För alla som undrat varför i hela världen jag inte uppdaterat så kan jag berätta att jag inte orkat :) men nu känner jag att jag fick en uns bloggaenergi.

Har varit lite frilufsig i helgen och camperat i Hassela, det var kul, kört skoter har jag gjort och det var precis lika roligt som jag minns det, bör tilläggas att jag INTE har kört in i något hus. Skidat har jag inte gjort. Nu är jag hemma och funderar på hur jag ska ta mig till Vemdalen imorgon, pappa är där och väntar på mig och min bil är paj. Tåget tar 7 timmar!! och bussen går först på Torsdag så om någon har en briljant idé så är ni verkligen hjärtligt välkomna att lägga fram den. NU! 


Puss å kram



Ovido - Quiz & Flashcards