Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Martina - 27 mars 2009 16:48

Äntligen Fredag! Vart tar veckorna vägen, tiden bara rusar och jag med den..har ni tänkt på att man blir äldre för varje dag som går, borde man inte göra nåt bättre av tiden? Idag fick jag mitt uppsägningspapper..härmed sägs du upp från din tjänst...bla bla bla bla...tänk vad formellt och stelt det kan vara.


Hur ser helgen ut då? Jo i kväll blir det kalas med brudarna. Trevligt trevligt. Vintarmen ska få lite omväxling också, ska köra lite päroncognac, ginger ale och lime. Det blir säkert toppen toppen helst med tanke på att jag har bunkrat upp ett lager resorb. Imorgon åker jag säkert till stugan en sväng, om nu resorben hjälper, annars är man nog sängliggande..fattar inte varför jag blir så dålig av bara ett par glas vin? 


Tänkte att jag skulle uppdatera min garderob lite och begav mig därför till Birsta City efter avverkat dagsverke idag och där var jag inte ensam kan jag lova. Hur mycket folk finns det? blev inte mycket inhandlat, ett par röda hängslen var väl det bästa och det säger ju det mesta :)


Nä nu blir det dusch. Skönt.


Puss



Ovido - Quiz & Flashcards