Alla inlägg under oktober 2010

Av Martina - 8 oktober 2010 20:06

å nu så ska vi se på Idol och vara gräsligt kritiserande! Det är kul.



Av Martina - 7 oktober 2010 18:52

..om sina vänner. Jag försöker iaf, ringde upp en gammal vän nyss. Det var skönt. I hela kroppen.   

Av Martina - 7 oktober 2010 07:50

..hände något märkligt. Jag vaknade av en väsande röst som gång på gång sa: hjälp mig, hjälp mig, hjälp mig.... Jag frågade: vad vill du ha hjälp med? Men jag fick aldrig något svar så jag skrattade och somnade om.


Nu är det dax för lite kaffe och en klunk med Loka -krusbär/päron.



Av Martina - 6 oktober 2010 20:12

för vilken gång i ordningen? Men jag är iaf inte allergisk mot det som mot "äntligen hemma"..


Linda har gift sig. Grattis!

Av Martina - 6 oktober 2010 17:57

...för den goda sakens skull. Jag är en sån som sparar på pantflaskor och burkar, jag får jättedåligt samvete om jag råkar kasta en flaska eller en burk i soporna så i mitt kök har jag en sån där pantpåse, svart rätt stor sak från lagerhaus (?) som allt som oftast är helt överfull, kanske inte så snyggt. I af så lever jag med eländet för att jag vet ju att jag får tillbaka pengar för det, frågan är nu, är det värt det? Nu har jag haft flaskor drällande i köket i flera månader. Idag tog jag min stora pantpåse + 2 stora påsar fullproppade med PET-flaskor och drog på Ica för att panta. 66 spänn. Jaha! det var ju kanske inte precis vad jag väntat mig.


Jag överväger nu att bli en miljöbov.

Av Martina - 5 oktober 2010 20:48

...sofforna någonsin http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/119791599 ? jag skrattade så jag grät åt beskrivningen, Ronny säger att dom nog använt sig av översättningsprogram, det gör ju saken lite mindre tragisk och därmed också inte lika rolig. Men faktum kvarstår, sofforna är väldigt unika..och jävulskt fula! Stackars alla människor som inte läser min blogg, dom får ju inte se dom ju..

Sa precis till en väldigt kär vän idag, att jag skriver i min blogg för att slippa prata med folk, självklart var det ett skämt om än ett dåligt men tänk att det finns säkert människor som har blogg som enda kontakt med omvärlden, enda möjligheten att berätta om sig själv liksom..tragiskt.


Jag bojkottar Martin Timell i år. Jag insåg efter ca 5 sek. att jag aldrig vill se det programmet igen, undra just om det kommer en liknande känsla när Robinson drar igång lite senare i veckan.


Mamman ringde nyss. Dom har det bra på Cypern och har ingen större förståelse för den stackars soltörstiga dottern på hemmaplan :)

Av Martina - 5 oktober 2010 18:03

var på biblioteket med kidsen idag (10-åringar) varpå en grabb sitter och bläddrar i Bert och boysen...efter en stund läser han högt för sig själv :"en sak som är mysko. Tjejernas bröst är mjuka när man kramas men snoppen är hård." han fortsätter sen "ja inte för jag vet vad dom menar med det". Vad säger man? Roligt var det iaf!


























Av Martina - 5 oktober 2010 17:08

..är väl typ det jag tänker på nu, som vanligt har jag problem med nacken/skallen, jag får för mig att det är punkter i nacken som behöver pressas därför har jag idag ringt en pressmassör men inget svar. Jag tycker att det är jobbigt att ha det så här, dessutom är jag hungrig så nu får det bli lite mat!



Ovido - Quiz & Flashcards