Alla inlägg under oktober 2010

Av Martina - 13 oktober 2010 20:11

Måste vara att springa upp och ner till tvättstugan och mellan varven ta en sipp med rödvin? Ser på Bonde söker fru och konstaterar, bönderna ser ut som bönder, ser ut att lukta bonde och de som söker kärleken hos dessa bönder ser ut som sådana som söker lyckan hos bönder och när som helst är beredd på att börja lukta ko och hö och sur mjölk. Det är verkligen underbart. Det finns någon åt alla!

Av Martina - 12 oktober 2010 20:06

Ikväll hade vi APT på jobbet, ArbetsPlatsTräff. Dagens tema var SET, social emotionell träning. Det var väldigt givande måste jag säga. Nu var det inte själva innehållet på APT som var så speciellt spektakulärt idag utan det som hände runt. Vi började med att smaska i oss taco-gratäng. Tack snälla L o M som tänkte på mig och gjorde en kletfri specialare. Sen bjöds det på negerbollar och självklart drog ju diskussionen genast igång, SÅ frågan är: bör man säga negerbollar? (jag gör det inte vanligtvis men jag vill ju provocera lite nu) Strax efter maten så kraschar chefen i korridoren, slår sönder läpp, näsa och knän. Så går det när man har klackeskor, måste nog köpa ett par sneakers till henne så att hon står stadigtpå jorden. Sen var det tävling. Jag älskar tävlingar. Trodde det skulle vara en lek och då var jag inte så sugen på att vara med, helt annat blev det när det visade sig vara en tävling. Det är roligt. Jag tror dock att det endast var jag och några fler (?) som såg det som tävling och inte lek. Ojoj vad jag sprang men mitt i allt bröt Js son foten så jag fick avbryta tävlingen och skjutsa henne till akuten...jaja nu är jag hemma i soffans sköna vrå igen. Ska se lite fotbollstävling och heja en stund på de blåeågule sen blir det sömn.


Jag har blivit lurad, jag trodde att det skulle räcka med 8 timmars sömn när man är stor men det gör det inte. Jag är svintrött ju, trots 8 timmar och 15 minuters sömn i natt.

Av Martina - 11 oktober 2010 21:53

Det var en gång en präst som var ute och gick i parken, plötsligt fick hon en kletig fågelbajs i huvudet. Då sa hon:

-tack gode gud för att kor inte har vingar.


Sov gott!

Av Martina - 11 oktober 2010 19:33

Kom på jobbet i morse, glad i hågen. Tills jag kom å tänka på mitt postfack som jag inte tittat i på ett tag nu, hmm...och vad hittade jag där om inte en kallelse till lönesamtal. I D A G ! Fick panik, kallsvett och blodsmak i munnen. Men egentligen, det kanske var det bästa tänkbara, jag hann ju inte vara nervös så länge :) Hur gick det då undrar ni? ja det vet jag inte men någon miljon lär det inte bli.


Skulle förövrigt behöva sitta hela natten och jobba men jag tror att jag skiter i det och ser en film i stället. Japp nu har jag bestämt mig. Jag gör´t!


Ciao.

Av Martina - 11 oktober 2010 14:33

Är kanske den roligaste bloggen jag läst på länge. Jag vill också vara så rolig.

Kanske är en viss skillnad på våra yrken iofs. Om jag skulle vara telefonhora så kanske även jag skulle ha vissa roligheter att bjuda på. Frågan är väl snarare hur roligt det skulle vara att livnära sig som sådan, tror dessutom att jag skulle vara rätt kass. Jag suger på att prata i telefon.  


Det kan ju dock vara rätt underhållande att arbeta med barn också. Mina barn på mitt jobb är mina diamanter, mer eller mindre slipade men dock diamanter!



Av Martina - 10 oktober 2010 15:03

Igår såg jag Robin Hood och idag har jag sprungit runt i skogen på Tarzanstigen. Annars har helgen varit bra, i fredags var Ronny här, vi såg en hemsk film. The last kiss, ve och förbannelse den handlade om ett väldigt känsligt tema just nu, 30årskris! Fy, jag pallade inte ens att se klart den. I går, alltså lördag kom J hit och hade med sig sonen, vi hyrde film, var ute och lekte och ja ni vet..sen såg vi typ 2/3 av en film, sen somnade jag. Jag har sovit i soffan i natt. det känns. i varje del av kroppen.


Av Martina - 9 oktober 2010 20:44

..min efterlängtade sovmorgon, klev upp vid halvelva, hade gärna sovit längre.. Imorgon blir det nog tidigare eftersom lillemannen R sover över. Han har precis lagt sig nu men helt på det klara med att han minsann inte ska sova något :) idag har jag sett 2010 års version av Robin Hood + 198?s Disneyversion. Både helt klart sevärda.

Nu ska jag och J jobba lite. Kul jul.

Av Martina - 8 oktober 2010 22:25

Ja vad fan säger man, är det sm i dåliga låtval i kvällens idol möjligen?


Ovido - Quiz & Flashcards