Alla inlägg under juni 2009

Av Martina - 7 juni 2009 13:18

....rullgardinen alltså. jag är för kort. för svag. för ofixig helt enkelt.


Jag har iaf röstat idag, känns bra så att man kan gnälla riktigt ordentligt sen, känns som att man inte riktigt har rätt till det om man inte röstat. Ibland är jag iaf förutseende även om det inte är så ofta. Har gjort massa andra saker också-faktiskt. Känner mig väl värd att slå mig ner i soffan ett par timmar å titta på tennis, ska bli roligt även om en seger inte känns bergsäker på något vis. 


Igår var det kalas i björköviken, det var väldigt trevligt även om vi slutligen fick ta en taxi från bredsand och äntligen har jag lärt mig i vilken ordning det ligger: bredsand, kvissleby, njurunda - det ni! tog bara 28.5 år.


Har kommit på en sak, det är skönt med kort hår, nu är det bara luggen som är lång - ganska skönt att ha det långa lite kvar iaf. 


Nu: viloläge.


kram



Av Martina - 5 juni 2009 07:34

Tjoho!! jag behöver helg nu, vilken vecka, jag har varit helt knäckt på kvällarna, mycket att stå i nu inför sommarlovet men snart blir det vila!


Idag ska vi spela fotboll mot sexorna, usch så jobbigt för mina stackars ben. Återkommer med träningsvärksstatus lite senare.


Nu: kaffe! R har kommit!



Av Martina - 3 juni 2009 21:15

...är det kort.kortare.kortast nu och det är så skönt :)


Har verkligen dagar som är fyllda med "fullt upp" nu så ni får ursäkta om det inte blir så mycket skrivet här.


kram!

Av Martina - 2 juni 2009 19:12

..ätit skräpmat till middag :)

Av Martina - 1 juni 2009 07:35

...idag skulle jag kunna tänka mig att vara lite mer ledig än vad jag är :) det kändes i hela mig redan igår jag var liksom inte riktigt klar med helgen än. Är man nånsin det? Men det är hur som helst bara ca 2 veckor kvar till semester nu och det känns ungefär hur bra som helst.

 Det straaaaaamar på ryggen - fattar ingenting ;) tänk att man aldrig smörjer sig nog liksom, vad är grejen?


Nu: kafferep med R - om han kommer nångång vill säga!

Ovido - Quiz & Flashcards