Alla inlägg den 29 september 2008

Av Martina - 29 september 2008 10:54

...tänkte skriva några rader efter en väldigt tyst helg. har varit och protesterat mot normen som styr, har ni tänkt på det, att normen som styr är utformad efter det som idag är minoritet eller iaf inte en kraftigt dominerande majoritet. Hmm kommer antagligen ett mer genomtänkt inlägg om den här frågan så småningom.


vad fan är felet med min hals by the way, det onda liksom ger sig inte utan håller sig krampaktigt kvar, eller är det vädret?


Visst är det underbart med DVD-boxar när man liksom kan smälla i sig en hel jävla tv-serie på bara några dagar det är helt sjuk, jag känner mig som en av de råbarkade interner som desperat försöker fly från Fox River just nu, nästa vecka kan det vara nåt helt annat typ pappa svensson i "Svensson Svensson" eller varför inte Ross i "Vänner"...det är ju också ett sätt att fly från verkligheten :)


Reflektion: I helgen såg jag en brud som levde i 80-talet, totalt alltså, frissa, jeans, ryggsäcken ALLT var från 80-talet i originaltappning dessutom, vilken TV-serie följer hon tro?


puss å kram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards